Onze aanraders voor juli...

Aqua Bubble Boom

In het Spin Cablepark, gelegen aan de Lacs de l'Eau d'Heure, kunt u met familie en/of vrienden een waanzinnige dag doorbrengen met zwemmen, springen en klimmen in de Aqua Bubble Boom. Dit is een opblaasbaar aquapark van 2500 m² dat volledig gewijd is aan plezier met schommels, katapulten, glijbanen, klimmuren, enz.

Nachtwandeling in het Bois du Prince

Op 15 minuten van het stadscentrum, weg van de drukte van de stad, brengt deze wandeling u in de rust van het bos waar u alleen de vogels hoort zingen. Maak op 16.07 en 6.08 om 22.00 uur kennis met de vleermuizen tijdens een bijzondere wandeling in de schemering.

Aperitief met ezels

Ontdek in het dorp Treignes met uw gezin de ezelbar. Een originele cafetaria waar u kunt pauzeren met een drankje in het gezelschap van 6 ezels. En niet te vergeten het Interpretatiecentrum gewijd aan de ontdekking van het dier: zijn geschiedenis, zijn behoeften, zijn karakter, enz.

Kleurrijke Art Nouveau route

Slenter door de straten van Charleroi en bewonder de mooie Art Nouveau gevels en bijzondere huizen zoals het Maison Dorée of het Maison Lafleur. Na deze wandeling van 2 km is het tijd voor ontspanning! Profiteer van de ligstoelen en het zand in het Quartier d'été in het Parc Reine Astrid voor een aperitief met vrienden en/of een gezellige tijd met het gezin.

Feestelijke zomer in Espace Fun

Aan de Lacs de l'Eau d'Heure kunt u met vrienden genieten van geweldige concerten terwijl u in de zon geniet van een lekkere cocktail. Naast de watersportbasis en het zwemgedeelte beschikt Espace Fun over een beachvolleybalveld, een bar met drankjes en snacks, enz. Een gezellige sfeer is gegarandeerd!