Hoe overtuigt u uw baas om een uitstapje met collega's te organiseren?

Laag moreel op kantoor met de koude in aantocht? Gebrek aan verbondenheid in het team door het inmiddels algemeen geaccepteerde telewerken? Of wilt u gewoon even weg uit de gebruikelijke werkomgeving? Wij hebben de oplossing voor u! Organiseer een teambuilding in Le Pays des Lacs ;-)

Hier zijn 5 argumenten om uw baas te overtuigen:

1. Uw team zal een boost krijgen

Teambuilding is meer dan zomaar een recreatieve dag en dient vooral om de verbondenheid tussen de werknemers te versterken. Hierbij wordt ook gewerkt aan bepaalde vaardigheden van de teamleden, zoals communicatie, elkaar helpen, tijdmanagement, enz. De werknemers zijn vaak bereid om los te laten en zichzelf op een andere manier te leren ontdekken en zelfs om contact te leggen met bepaalde collega's waarmee de communicatie gewoonlijk wat minder vlot verloopt.


2. Een verscheidenheid aan activiteiten

Zin in een uitdaging in de stijl van Expeditie Robinson? Bent u een thrillseeker die altijd probeert om zijn of haar grenzen te verleggen? Of gaat u liever op onderzoek uit in een speurtocht? Misschien bent u een fervent natuurliefhebber? Zoek niet verder ... Le Pays des Lacs is dé bestemming voor u! Onze leuke en modulaire programma's combineren erfgoed, cultuur, streekproducten, recreatieve activiteiten en speurtochten.

2021 05 12 REED FINAL SELECTION 18

3. Streekproducten om bij te watertanden

Wie spreekt over een "uitje", bedoelt ook "eten" of beter nog: "op restaurant gaan" ;-) Liefhebbers van streekproducten of gewoon van lekkere gerechten bereid met seizoensproducten kunnen hun hart ophalen in Le Pays des Lacs! In een gezellige brasserie of een modern restaurant met uitzicht op de meren kunt u genieten van de uitstekende huisgemaakte escabeche/frietjes, of van een filet mignon met Chimay Bleue. Of u nu van vlees houdt, vegetariër of veganist bent, er is voor elk wat wils!

2021 05 12 REED FINAL SELECTION 25

4. Een inspirerend verblijf

Naast een leuk georganiseerde dag is het ook mogelijk om met uw team de balans op te maken van de geleverde resultaten en de doelstellingen op lange termijn. Le Pays des Lacs heeft namelijk een aanbod van logies en/of vergaderzalen met alle nodige voorzieningen. Of het nu in een modern hotel is met een panoramisch uitzicht op de meren of een authentieke boerderij in een landelijke omgeving, alles is aanwezig om zaken en plezier te combineren!

Séminaire GL 3

5. Ons team staat voor u klaar

Van de briefing van uw wensen tot de uitwerking van uw dag of weekend, ons enthousiaste team zorgt voor de hele organisatie zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren. De programma's zijn flexibel en omvatten culturele, recreatieve en sportieve activiteiten. Al naar gelang uw verschillende voorkeuren begeleiden wij u stap voor stap bij de keuze van uw activiteiten, vergaderzaal, hotel en/of restaurant.

Is uw belangstelling gewekt? Hier moet u wezen ;-)