Drie idyllische plaatsen om je los te koppelen!

Neem een pauze in een van onze accommodaties.
Atypisch of groen, onze accommodatieaanbiedingen zullen u verbazen!

Een onvergetelijke ervaring in een yurt

Een herverbinding met de natuur, ver van de stedelijke drukte?
Yurterra is de plek voor jou. Totale decompressie gegarandeerd!
Na een bezoek aan de permacultuurtuin kunt u ontspannen in de sauna en genieten van de ultieme ontspanning: een klankmassage met klankschalen! Een unieke ervaring die u niet mag missen.
In deze cocon van 28m2 wordt geen compromis gesloten over beddengoed! Het comfort is er, zodat u rustig in slaap kunt vallen terwijl u de sterrenhemel aanschouwt. Na een goede nachtrust bereiden uw gastheren een gezond en evenwichtig ontbijt voor u.
Marline, de eigenares, legt ons haar concept uit: "Over het algemeen komen mensen naar ons huis om te praten over een manier van leven die dichter bij de natuur staat, een ecologische reflectie is vaak aanwezig. Het andere deel van onze gasten komt speciaal voor de ervaring van het verblijf in een yurt. We ontvangen voornamelijk koppels en vrienden die samen komen om nieuwe energie op te doen, maar we kunnen een extra bed voor een klein gezin toevoegen indien nodig. De duo klankmassage gevolgd door een houtgestookte sauna is altijd een groot succes: onmiddellijk loskomen! Natuurlijk zetten we onze ecologische aanpak voort door een lokaal en seizoensgebonden ontbijt aan te bieden: brood, muesli, zelfgemaakte jam, lokale honing, boter en yoghurt van de boerderij, eieren van onze kippen, fruit, enz., genoeg om de dag goed te beginnen!"

Stacks image 32a25da

In de rust en stilte, aan de rand van het bos

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een villa met zwembad in de Provence?
Waarom zo ver lopen?
Vlakbij, de Haie aux loups gîte heeft alles wat je nodig hebt. En aangezien het een gîte met grote capaciteit is, kunt u zelfs al uw vrienden uitnodigen of een familiereünie plannen!
Michel, de eigenaar, vertelt ons: "Wij ontvangen regelmatig families in onze grote gîte, soms wel drie generaties tegelijk! We zijn aan de rand van het staatsbos van Tournibus, dat een veelheid aan bucolische wandelingen biedt. Het fietsroutenetwerk ligt op enkele meters van ons etablissement, en aangezien wij het label Bienvenue Vélo hebben, zijn wij goed uitgerust om fietsliefhebbers te ontvangen! Heb je geen fiets? Geen zorgen, wij hebben er 8, waaronder 4 elektrische, die wij gratis ter beschikking stellen van onze gasten. Wij bieden ook momenten van ontspanning ter plaatse: naast het overdekte en verwarmde zwembad (van april tot oktober) vindt u er een biljarttafel, een pingpongtafel, een petanqueterrein en spelletjes voor kinderen! Zoals u kunt zien, is er hier geen sprake van verveling!"

394 A2487

In een tent

Waarom stopt u niet op camping Trieu du Bois?
Deze groene plek ligt aan de rand van de RAVeL3: de ideale plek om te profiteren van de wandelingen en fietstochten die de streek te bieden heeft!
Na de fysieke activiteit kunt u ontspannen met een boek in de hand of een dutje doen bij het geluid van de vogels.
Jan en Ilse stopten in Trieu du Bois voor een tussenstop tussen Maubeuge en Thuin: "We ontdekten deze plek een paar jaar geleden toen we het Django Festival kwamen bijwonen. We hebben zelfs banden gesmeed met onze Zweedse buren! Sindsdien komen we elk jaar terug. We houden ervan om te ontspannen in de natuur na een dag fietsen. Deze kleine camping is de perfecte plek om onze tent op te zetten. Het ligt vlak naast de route, dus we kunnen 's morgens uitgerust vertrekken!"

Trieu du bois

En jij, wat is jouw goede plan voor een moment van ontkoppeling?