Onze dagtrips

Uitzonderlijke uitzichten

Zin in mooie herinneringen en leuke plaatjes schieten met je geliefde? Uitzicht over een middeleeuwse stad, een wandeling door de velden genietend van de kleuren van het seizoen of een ontspannen verblijf in een bijzondere omgeving, we willen maar zeggen: keuze volop!

Koppel
0 Vues instagrammables
 1. 1 Tour Salamandre

  Salamandertoren in Beaumont

  Ver van het tumult van het dagelijks leven biedt het leuke stadje Beaumont dat ook wel ‘de stad van de macarons’ wordt genoemd een landelijke ambiance met zijn stadswallen en uitgestrekte velden. Geniet met je wederhelft van het prachtige uitzicht over de regio vanaf de top van de Salamandertoren.
  00:45
  Ontdekken
 2. 2 Promenade Ry d Hernoy

  In het spoor van het marmer en het water in Sivry-Rance

  In het hart van het charmante dorp Rance, tegenover het marmermuseum, begint de wandeling van Ry d’Hernoy die een mix is van klein historisch erfgoed, sporen van de rode marmerwinning en waterpartijen. De steegjes van het dorp, de velden, de loofbossen en picknickplekken ademen een landelijke sfeer uit.
  02:30
  Ontdekken
 3. 3 Barrage

  Panorama bij de Dam van l’Eau d’Heure

  De stuwdam van Plate Taille in Lacs de l’Eau d’Heure is de grootste in België en werd in 1977 gebouwd. Vanwege de omvang is de dam erg indrukwekkend. Geniet met zijn tweeën op de top van de panoramatoren van een adembenemend uitzicht over de meren Plate Taille, l’Eau d’Heure en Falemprise.
  01:15
  Ontdekken
 4. 4 Wellness

  Ontspannen in het Wellnesscentrum

  Je hoeft niet ver te reizen om een intiem en verkwikkend moment te beleven met zijn tweeën! In het Golden Lakes Hotel is het mogelijk om ontspanning in het wellnesscentrum/spa te combineren met lekker eten en mooie uitzichten over het omliggende natuurgebied met de waterpartijen. Het recept voor ontspanning en er even helemaal uit zijn!
  02:00
  Ontdekken

Tip

Ben je op zoek naar een romantisch restaurant voor een tête-à-tête met je geliefde? De Tri-Marrants biedt een smakelijke keuken met producten uit het seizoen met uitzicht op de prachtige zonsondergang boven het meer.

Ontdekken
5 Le Tri Marrants