Onze dagtrips

Met z’n tweeën op sportieve uitstap

Wens je een dag te beleven die ontspanning, sport en ontdekking combineert? Dan hebben we iets voor jou! Om het even of je nu een oriëntatieparcours volgt of van het zicht geniet op de top van een terril, je zal zonder enige twijfel momenten vol emoties en herinneringen beleven!

Koppel
Escapade sportive
 1. DSC7404

  Een oriëntatieparcours in het Bois du Cazier

  Een originele activiteit met z’n tweeën! Oriënteer je op de kaart, vind de controlepunten en ontdek de schat! Een uitdaging die je op je eigen tempo kunt aangaan op de prachtige site van het Bois du Cazier, dat op de UNESCO-Wereldergoedlijst staat!
  2:00
  Ontdekken
 2. 394 A9748

  Op de top van een terril

  Beklim een van deze kunstmatige heuvels, die destijds zwart waren door steenkoolwinning. Vandaag zijn ze waarachtige groene longen geworden die het landschap rond Charleroi kenmerken. Deze terrils bieden van op hun top een verbluffend uitzicht!
  1:00
  Ontdekken
 3. 394 A7832

  Initiatie duogolfen op de Golf de Pierpont

  Leer de beginselen van het golfen in een groene omgeving. Fantastisch geïntegreerd in het historische platteland is het golfterrein van Pierpont een groen en bekorend toevluchtsoord. Twee prachtige golfbanen en een kleinere golfbaan liggen rond een 17de-eeuwse hoeve.
  2:00
  Ontdekken
 4. Maniak CRL vue bar

  Durven of doen: klimmen bij Maniak

  Maniak Charleroi, dat nieuw is in de streek, is een klimzaal waar je je volledig kunt uitleven in blokklimmen. De zaal is zowel geschikt voor kinderen, beginnelingen als ervaren rotten.
  1:30
  Ontdekken

Een romantische nacht in het Hotel Golf de Pierpont

Gelegen in een voormalige 17de-eeuwse hoeve wordt dit authentieke, betoverende hotel omgeven door 2 golfbanen, naast het Clubhouse met zijn bar, terras en restaurant..

394 A7986