Onze programma's

Langs water en erfgoed

Langs water en erfgoed

Onze toerisme huizen zijn verantwoordelijk voor de organisatie van uw dag

Neem contact met ons op
1 dag

Vanaf 58€ / pers. Zonder maaltijd/op basis van 10 pers./voor 2 activiteiten naar keuze

Ontdekken

De cisterciënzerabdij van Aulne ligt in de prachtige groene omgeving van de Sambervallei, op 20 minuten van Charleroi. Na een leuk moment met uw team, vertrekt u met de fiets of met de shuttle richting het middeleeuwse stadje Thuin en het centrum van de buurtspoorwegen. Tijdens een lunch in de hangende tuinen of op de tramperrons kunt u uw batterijen opladen voor de tramrit en de ontdekking van Lobbes. Daarna volgt een kennismaking met golf en de proeverij van de producten van de Distillerie de Biercée.

Het programma

 1. Thuin, de Middeleeuwse vestingstad aan het water

  Thuin, de Middeleeuwse vestingstad aan het water

  Maak als team een uniek en leuk uitstapje naar de middeleeuwse vestingstad Thuin. Met de Thudi’Game ontdekt u via raadsels en opdrachten de stad op een originele manier. Test uw smaakzintuigen met de blinde proeverij en maak kennis met de streekproducten. Team building en plezier verzekerd!

  3 uur
 2. Rit met de buurttram bij de Trammuseum van Thuin

  Rit met de buurttram bij de Trammuseum van Thuin

  Vertrek vanuit het ontdekkingscentrum van de buurtspoorwegen voor een ritje aan boord van een historische tram met stoom-, diesel- of elektrische aandrijving. De route op de site langs het RAVeL is betoverend mooi. Onderweg verneemt u meer over de geschiedenis van de buurtspoorwegen, de Samber, Thuin en Lobbes. Er wordt een proeverij aangeboden van Clos des Zouave afkomstig van de wijngaard van de hangende tuinen.

  1u30
 3. Kennismaking met pentagolf bij Golfclub van Ragnies

  Kennismaking met pentagolf bij Golfclub van Ragnies

  De golfclub van Ragnies stelt een kennismaking met pentagolf voor. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in 5 workshops in een natuurlijke omgeving. Een gegarandeerd originele en sportieve ontdekking! Daag uw collega's uit voor deze technische en precisieoefening.

  3 uur
 4. Bezoek aan de Distillerie de Biercée met proeverij

  Bezoek aan de Distillerie de Biercée met proeverij

  Sluit de dag ontspannen af in teamverband met een bezoek aan de Distillerie de Biercée, de enige distilleerderij in België die producten maakt op basis van vers fruit. Sluit af met een proeverij van eau-de-vie of likeur.

  1u30

Optie(s)

 • Rij verder met de tram naar Biesme-sous-Thuin.
 • Voor deze dag kunt u kiezen tussen verplaatsingen met de shuttle of met de fiets (mogelijk voor een team tot 15 personen).
 • Sluit de dag af met een maaltijd in het prachtige kader van de Grange des Légendes van de Distillerie de Biercée.
Neem contact met ons op