Onze programma's

Leuke activiteiten

Leuke activiteiten

Onze toerisme huizen zijn verantwoordelijk voor de organisatie van uw dag

Neem contact met ons op
1 tot 2 dagen naar keuze

Vanaf 48€/pers. Zonder maaltijd/op basis van 10 pers./voor 2 activiteiten naar keuze

Ontdekken

De site van de meren van l'Eau d'Heure zijn het grootste watersportcomplex van België en ligt op 40 minuten van Charleroi. Ontdek de geneugten van watersporten: kajakken, peddelsurfen, windsurfen, wakeboarden of waterskiën. Geniet van een moment van ontspanning in een barbecueruimte. Zet de dag verder met een tocht op een elektrische scooter of met een partijtje diskgolf of footgolf. Met escape games kunt u de band tussen uw medewerkers hechter maken. Rond de dag af met een boomklimparcours, een sprong vanaf de springtoren of een adembenemend moment aan de tokkelbaan boven het meer.

Het programma

 1. Multi-activiteiten bij Espace Fun

  Multi-activiteiten bij Espace Fun

  Espace Fun organiseert à la carte multi-activiteiten. Op het water kunt u onder begeleiding van het team genieten van watersporten: kajakken, zeilen, peddelsurfen en/of windsurfen. Om alle deelnemers tevreden te stellen, kunnen de wateractiviteiten worden gecombineerd met activiteiten buiten het water: oriëntatielopen in het bos, beachvolleybal, Finse petanque, slacklinen, enz.

  3u00
 2. Lock'n Spin Escape Game

  Lock'n Spin Escape Game

  Op de locatie van het Spin Cablepark worden u twee Escape Games voorgesteld: "Het huis onder de stuwdam” dat binnenkort onder water komt te staan, en de "Xtreme"-ruimte waar de zuurstof opraakt ... U kunt aan deze rampen ontsnappen als u erin slaagt om in maximaal 60 minuten samen met uw team de raadsels en puzzels op te lossen. Inzicht, observatievermogen en handigheid zijn uw enige bondgenoten in deze race tegen de klok!

  1 uur
 3. The Spin Cablepark: kennismaking met wakeboarden

  The Spin Cablepark: kennismaking met wakeboarden

  Probeer watersport aan een kabel uit in The Spin Cablepark: waterskiën of wakeboarden naar keuze. Lukt het u om het hoofd boven water te houden? Minder atletische deelnemers kunnen peddelsurfen.

  1 of 2u00
 4. Barbecue aan het meer van Plate Taille

  Barbecue aan het meer van Plate Taille

  U beschikt over een privéruimte voor uw lunchpauze. Natura Parc zorgt voor de hele organisatie: van de aankoop van lokale producten en dranken tot het bereiden van de maaltijd. De diensten zijn naar keuze aanpasbaar.

  1u30
 5. Actief op tweewielers met Natura Bike

  Actief op tweewielers met Natura Bike

  Natura Bike biedt uw team een origineel en leuk uitje. Op elektrische steppen vertrekt u op ontdekkingstocht langs de meren. Sensatie verzekerd bij de afdalingen op de pistes met skiliften. Probeer eens de mountainbike-trampoline, spring met de fiets op een airbag en maak de fameuze dual slalom met een collega. Andere activiteiten en catering ter plaatse mogelijk.

  1 of 2u00
 6. Boomklimparcours in het Natura Parc

  Boomklimparcours in het Natura Parc

  Ga met uw team op avontuur in een boomklimparcours bij Natura Parc. Steek een zijarm van het meer over aan een tokkelbaan of maak een sprong in het luchtledige. Overwin uw angsten en beweeg u als een evenwichtskunstenaar over het parcours: goed voor een flinke dosis adrenaline. Andere activiteiten en catering ter plaatse mogelijk.

  3u30
 7. Foot-/diskgolf bij Golf van Meren

  Foot-/diskgolf bij Golf van Meren

  Bij de Pro1Golf Entertainement center - Golf des Lacs kunt u kennismaken met foot- of diskgolf. Probeer met zo weinig mogelijk shots een voetbal in een gat te trappen, of vervang de bal door een schijf zoals een frisbee. Op dit uitzonderlijke terrein met een schitterend uitzicht over de meren beleeft u gegarandeerd een leuk moment met uw collega’s !

  3u00
 8. De cryptide van Plate Taille

  De cryptide van Plate Taille

  Ontdek in een prachtig kader de omgeving van het meer en ga de uitdaging aan die u wordt opgelegd. Vorm teams en begin aan een race van ongeveer 4 kilometer. Zoek naar aanwijzingen, los puzzels op en ontcijfer codes om de uiteindelijke sleutel te vinden.

  3u00

Optie(s)

 • Sluit de dag af met een maaltijd in een van de restaurants op de site van de meren van l'Eau d´Heure.
 • Wij kunnen u één of meerdere overnachtingen voorstellen in een hotel, een vakantieverblijf of in één van de vakantiedorpen.
Neem contact met ons op