Onze programma's

Natuuruitstap voor dag en dauw in het bos

Natuuruitstap voor dag en dauw in het bos

Onze toerisme huizen zijn verantwoordelijk voor de organisatie van uw dag

Neem contact met ons op
1 dag

Vanaf 70€/pers. Zonder maaltijd/op basis van 10 pers./voor 2 activiteiten naar keuze

Ontdekken

In het zuiden van Pays des Lacs verwelkomen het Ardense bosmassief en meer in het bijzonder het bos van Chimay u bij het aanbreken van de dag voor een onvergetelijke ervaring op de vijver van Virelles. Ontdek de locatie samen met een natuurgids aan de hand van teamworkshops. Tijdens een escape game gaat u van Virelles naar Lompret. Het winnende team wordt uiteraard beloond! Sluit de dag af met een verkenning van het dorp Lompret en proef er van het befaamde Chimay-bier.

Het programma

 1. Dageraad in het wild bij de Aquascope van Virelles

  Dageraad in het wild bij de Aquascope van Virelles

  Stap aan boord van een rabaska voor een intiem en stil uitje op de vijver van Virelles. Een natuurgids laat u de natuurwonderen van deze plek zien. Ontdek hoe de vijver verandert naarmate de dag vordert. Geniet van een lunch om weer op krachten te komen.

  4 uur
 2. Natuuractiviteiten bij de Aquascope van Virelles

  Natuuractiviteiten bij de Aquascope van Virelles

  Op de oevers van de vijver van Virelles ligt Aquascope, waar u en uw team zich kunnen amuseren omringd door fauna en flora. Al peddelend naar de einder aan boord van een rabaska ontdekt u de geheime plekjes van het meer. Geniet van de lekkernijen op plantaardige basis. Vergroot de verbondenheid binnen uw team met deze 100% natuurlijke activiteiten!

  2u30
 3. Escape Game into the wild

  Escape Game into the wild

  We stellen u een Escape Game voor midden in de natuur. Beleef een onvergetelijke ervaring met collega's in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Ontdek als team de aanwijzingen voor de puzzels, kraak codes en vind de sleutels om het ultieme doel te bereiken. Het gaat om wederzijdse hulp, oriëntering en groepscohesie. De winnaars krijgen een beloning!

  2 tot 3 uur
 4. Ontdek lokale producten in Lompret

  Ontdek lokale producten in Lompret

  De Auberge L'Eau Blanche in Lompret verwelkomt u in een natuurlijke omgeving. U kunt er proeven van de bieren en lokale specialiteiten om de dag op een aangename en lekkere manier af te sluiten.

  1 u 30

Optie(s)

 • Dageraad in het wild vindt plaats van eind maart tot begin oktober. Het brullen van de herten in september en oktober.
 • Sluit de dag af met een uitstekende escabeche, een streekspecialiteit in de Auberge de l'Eau Blanche.
 • Is uw team klaar voor een buitengewoon moment? Kies voor een dagje survival en een overnachting in een bivak midden in het bos.
Neem contact met ons op