Onze programma's

Streekproducten

Streekproducten

Onze toerisme huizen zijn verantwoordelijk voor de organisatie van uw dag

Neem contact met ons op
1 dag

Vanaf 74€/pers. Zonder maaltijd/op basis van 10 pers./voor 2 activiteiten naar keuze

Ontdekken

In het Pays des Lacs ontmoet u overal mannen en vrouwen met een passie voor hun streek die uitzonderlijke ambachtelijke producten maken. Tijdens uw teambuilding kunt u een eigen parfum creëren, bekende streekbieren proeven of kennismaken met de chocolade van onze chocolatiers. Onze ambachtslui en producenten zullen zelfs de geheimen van hun productie met u delen! Laat u gaan tijdens een leuke activiteit bij Karting des Fagnes om de banden met uw collega’s aan te halen.

Het programma

 1. Parfumworkshop bij Ô'Ô Paradis des Sens

  Parfumworkshop bij Ô'Ô Paradis des Sens

  O’O Paradis des Sens nodigt u uit voor een ontdekkingsreis in de parfumwereld. Bloemig, fruitig, mineraal of kruidig ... Kies de noten die bij u passen en creëer een uniek parfum voor uw team. Elke deelnemer krijgt een flacon met de creatie mee.

  3u00
 2. Karting des Fagnes

  Karting des Fagnes

  In onze groene regio vindt u te Mariembourg een van de topcircuits op het gebied van karting in Europa. Kies voor dit leuke aanbod en daag uw collega's uit op de piste.

  00h15 sur circuit - 00:45
 3. Workshop chocolade maken bij Chocolaterie Vanlieff's

  Workshop chocolade maken bij Chocolaterie Vanlieff's

  In een ambachtelijke chocoladefabriek in de regio Walcourt krijgt u de kans om in een gezellige sfeer deel te nemen aan een chocoladeworkshop. U ontdekt er hoe chocolade wordt gemaakt, hoe u met chocolade kunt schrijven en tal van andere geheimen.

  2u00
 4. Bierenproeverij en bezoek aan de Brasserie des Eaux Vives

  Bierenproeverij en bezoek aan de Brasserie des Eaux Vives

  Kom en ontdek het ambachtelijke brouwersvak in de Brasserie des Eaux Vives. Neem deel aan een gezellige workshop waar u de bieren van Pays des Lacs proeft in deze prachtige brouwerij van het dorpje Romerée. Een liefhebber deelt met u zijn kennis van zythologie, de studie van bier.

  3u00

Optie(s)

 • Creëer als team uw eigen bier bij een lokale brouwerij. Kies tussen blond, bruin of amberkleurig, afhankelijk van de fruitige, kruidige of andere accenten.
 • Sluit de dag af met een proeverij van een regionale specialiteit en lokale bieren in een restaurant van de regio.
Neem contact met ons op