Onze dagtrips

Huiveren en raadsels

Het is mooi weer en je hebt zin om iets spannends mee te maken met je vrienden? Een dosis adrenaline opdoen in het Natura Parc? Je kameraden uitdagen met sensationele figuren op de jetski? De koning van de snelheid zijn op de Karting des Fagnes of de beste detective van Chimay?

Vrienden
0 Grand frisson
 1. 1 Jet ski

  Met razende snelheid bij O2R-jetskiclub!

  Bij O2R-jetskiclub van Lacs de l’Eau d’Heure kun je je bij mooi weer opfrissen en tegelijkertijd wat aan sport doen. Bij de beginners werken we eerst aan het evenwicht. De echte diehards wagen zich aan figuren en/of sprongen. Als beloning een flinke dosis adrenaline en oneindige waterpartijen voor jou!
  01:00
  Ontdekken
 2. 2 Natura Parc

  Overwin je angst voor het luchtledige in Natura Parc!

  Midden in het Natura Parc op het terrein van de Lacs de l’Eau d’Heure kun je de hoogte in samen met je vrienden voor een duizelingwekkende ervaring op het boomklimparcours, de tokkelbanen en de slingersprong. Mogelijkheden om erop uit te gaan met een elektrische step en fietsverhuur.
  03:00
  Ontdekken
 3. 3 Secret de Chimay

  Ontdek het ‘Geheim van Chimay’!

  Een ceintuur met zakken voorzien van hangsloten, een gidsje, accessoires… Met de speurtocht ‘Het Geheim van Chimay’, ga je op ontdekkingstocht door Chimay en leer je meer over de geschiedenis, de tradities en de leefruimten van deze stad. Ontrafel samen met je vrienden de raadsels terwijl je door de straten van deze charmante stad loopt.
  01:30
  Ontdekken
 4. 4 Karting des Fagnes

  Snelheidskoning op de Karting des Fagnes

  Zet je helm op, kijk uit in de bochten, verhoog je snelheid en wordt de beste coureur -) Op de Karting des Fagnes, een circuit dat wereldwijd bekend is, rijd je in de sporen van F1-coureurs als Hamilton, Alonso, Button, Kovalainen en Raïkkonen.
  01:00
  Ontdekken

Tip

Ontspan samen met je vrienden op het mooie, gezellige en lommerrijke terras van de brasserie des Fagnes genietend van de heerlijke regionale specialiteit ‘croûte des Fagnes’ met een glas Fagnes-bier.

Ontdekken
5 Brasserie des Fagnes