Onze dagtrips

Blijf in vorm

Voor het behoud van je mentale kracht is er niets beters dan een sportieve activiteit! Geef jezelf en je vrienden een boost en trek met de mountainbike over de paden, ga hardlopen, klim over verschillende obstakels, beklim een steenberg, enz. om je goed te voelen en je hoofd leeg te maken, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige landschappen.

Vrienden
0 Maintenir la forme
 1. 1 Bike Park

  Van de hellingen afzoeven bij Natura Bike

  Te midden van het prachtige natuurgebied Lacs de l’Eau d’Heure schroef je de wielen aan het frame van je fiets, zet je je helm op en race je over de pistes van Natura Bike in een wedstrijdje met je vrienden! Groene, blauwe en zwarte pistes, voor ieder wat wils. 11 multidisciplinaire pistes voor mountainbikes, van beginnende tot de meest ervaren rijders.
  02:30
  Ontdekken
 2. 2 Ski nautique

  Waterski in het Spin Cablepark

  In Lacs de l’Eau d’Heure kunnen liefhebbers van water, sport en adrenaline hun hart ophalen op het waterskiparcours vol obstakels in het Spin Cablepark. Met oog voor het milieu werkt dit systeem 100% op zonne-energie. Sensatie en plezier gegarandeerd! En goed voor de spieren -)
  01:30
  Ontdekken
 3. 4 Points noeuds H s H

  Knooppunten in Ham-sur-Heure-Nalinnes

  Het kasteel van Ham-sur-Heure en het museum van het landelijke en ambachtelijke leven, de sporen van de gevechten van WO I in het Château de La Pasture, enz. Met de knooppuntroute ‘Landschapsmix van erfgoed en geschiedenis’, raakt u geïnspireerd door de rustgevende sfeer van het rustieke landschap.
  01:30
  Ontdekken
 4. 3 Terril du Pétria

  Beklim de Terril du Pétria

  Trek je wandelschoenen aan, neem je rugzak en drinkfles mee en vertrek voor de beklimming van de Terril du Pétria in Fontaine-l’Evêque! Aan het einde van dit stimulerende parcours wordt je beloond met een vrij uitzicht op de overblijfselen van de mijnbouw, een paneel met vogelsoorten, amfibieën, insecten, enz.
  00:45
  Ontdekken

Tip

Stel je eigen bier samen met vrienden in de brasserie d’Erquelinnes en neem een duik in het universum van de mout. En vergeet niet de hopakker te bezoeken, de enige in Wallonië met een didactische roeping.

Ontdekken
5 Brasserie d Erquelinnes