Onze dagtrips

Een bachelorparty in Charleroi

Charleroi is the place to be voor een bachelorparty. Je zal absoluut een onvergetelijke dag beleven daar Charleroi genoeg gelegenheden biedt om je te amuseren.

Vrienden
0 EVJF
 1. 1 MI12

  Fun in het MI12 Fun Center

  In de MI 12 werd aan alles gedacht om je zo veel mogelijk plezier te bezorgen in een aangenaam kader. Slechts één ordewoord: FUN! Neem deel aan elektrische kartraces in augmented reality, schietspelen in virtual reality, een lasergame in een Star Wars-decor…
  2:00
  Ontdekken
 2. 2 Airspace

  Vliegen in de Airspace Indoor Skydiving

  Laat je aanmoedigen door je vrienden terwijl je in een 15 meter hoge tunnel vliegt, gedreven door winden van 170 tot 270 km/u! Sensatie verzekerd!
  1:30
  Ontdekken
 3. 3 golf

  Golfinitiatie op de Golf de Pierpont

  Leer in een groene omgeving van professionele instructeurs de beginselen van de golfsport. Dé gelegenheid om een frisse neus te halen en de bruid en bruidegom een dag te bezorgen waar ze nog lang aan zullen terugdenken.
  1:00 tot 3:00
  Ontdekken
 4. 4 escape room

  Ontsnappen uit onze Escape rooms

  Probeer eens een escape room in Charleroi: treed binnen in het universum van een malafide advocaat uit 1967, daal af in een mijn en graaf een tunnel onder de Samber of waag je in de totale duisternis midden in een immens woud… Er dorst van gekregen? Er is ook een escape apero mogelijk!
  1:00
  Ontdekken

Eindig de dag met een lekker ambachtelijk biertje

Begeef je naar de Manufacture Urbaine, een echte producent in het hartje van de stad! L’Atelier de La Manufacture Urbaine staat voor een brouwerij, een beerpub, concerten, een restaurant, kwaliteitsproducten, brouwbieren en gebrande koffie in de korte keten en waardeert de knowhow van de plaatselijke ambachtslieden op door duurzame ontwikkeling te stimuleren.

LaM.U
5 La MU 1