Onze dagtrips

Plezier in de l'Eau d'Heure

Te midden van een adembenemend natuurlandschap met de zon als bonus, ontdek je de recreatieve geneugten van Lacs de l’Eau d’Heure, een van de paradepaardjes van het Waals toerisme. Kayak, Footgolf, Disc-Golf, tocht met een amfibiebus, zwempartij, enz. Tal van ludieke en verfrissende activiteiten voor het hele gezin!

Familie
0 Samuser sous le soleil
 1. 1 Espace Fun

  Kayak bij Espace Fun

  Op het ritme van de roeispanen beleef je met je gezin een uniek moment bij Espace Fun op de kalme wateren van de Lacs de l’Eau d’Heure op de grens van de provincies Namen en Henegouwen. Een verfrissende activiteit, ideaal voor een gezellig en sportief dagje uit in perfecte harmonie met de natuur.
  01:00
  Ontdekken
 2. 2 Fun Park

  Een balletje slaan in het Pro1 Golf Fun Park

  Wie zei er ook alweer dat golf alleen voor volwassenen was? Fun Park biedt originele activiteiten zoals Footgolf, een slimme mix van golf et voetbal, Disc-Golf dat met discs (frisbees) wordt gespeeld, Snag Golf, enz. Originele activiteiten vol uitdagingen voor je kinderen!
  01:30
  Ontdekken
 3. 3 Crocodile Rouge

  Tocht met amfibiebus ‘de Rode Krokodil’

  Reis over land en over zee aan boord van de enige ‘amfibiebus’ in Europa... De Rode Krokodil! Een spetterende tocht voor uw kinderen op zoek naar de schat van de Lacs de l’Eau d’Heure, waarbij ze een merkwaardig en spannend verhaal te horen krijgen met grappige wendingen.
  01:15
  Ontdekken
 4. 4 Relais Falemprise

  Zwempartij bij het Relais de Falemprise

  Voor een duik hoef je niet naar de Belgische kust… En voor zonnebaden langs het water al evenmin! In het Relais de Falemprise kun je met je gezin ontspannen in de erkende en bewaakte zwemzone met het kunstmatige strand. Recreatieve, sportieve, nautische en ontspannende activiteiten binnen handbereik.
  02:00
  Ontdekken

Tip

Mocht je er zin in hebben, dan kun je het gezinsuitje nog verlengen met een verblijf in het vakantiepark Landal Village waar comfort, ontspanning, natuur en recreatie samengaan.

Ontdekken
5 Landal Village