Onze dagtrips

Ezels en tochtjes

Plezier verzekerd! Laat je kinderen een van onze charmante elektrische bootjes bedienen in de abdij van Aulne. Beleef de tijden van weleer aan boord van een oude stoomlocomotief in Thuin. Speel detectivje in Walcourt of maak kennis met onze ezels.

Familie
0 Anes Co
 1. 1 Anes Co

  Kleine ruiter bij Ânes & Co

  Trek erop uit met een ezel, neem de tijd om je aan te passen aan zijn ritme en ontdek de schoonheid van de natuur in het heuvelachtige landschap van Lacs de l’Eau d’Heure. Naast wandelingen bieden de eigenaren van Ânes & Co nog activiteiten aan als het borstelen van de ezels, het inspannen van de dieren, het nakijken van de hoeven, enz.
  01:30
  Ontdekken
 2. 2 Totemus Walcourt

  Schatzoekers

  Een tussenvorm van speurtocht en gps is de amusante Totemus schattenjacht in het mooie stadje Walcourt waar plezier en leren met elkaar samengaan. Loop van het ene toeristische punt naar het andere, los de raadsels op en verzamel Totems!
  01:30
  Ontdekken
 3. 3 Café Leblon

  Tochtje met de elektrische boot

  Op twee passen van de indrukwekkende abdij van Aulne kun je aan boord stappen van de elektrische boten van Café Leblon. We trekken ons reddingsvest aan, luisteren naar de instructies van de begeleider en daar vertrekken we voor een ontspannende mooie tocht met het gezin over de watergang, die de abdij van Aulne verbindt met Landelies.
  00:25
  Ontdekken
 4. 4 Musée du tram

  Aan boord van de streektram van Thuin

  Kies voor een tochtje met een stoomtrein in het trammuseum van Thuin en trek door het heuvellandschap van de Samber. De stoom, het fluitsignaal, het tjoek tjoek, de houten bankjes, de geur van steenkool… Alle ingrediënten zijn aanwezig om je kinderen te verrassen en te vermaken!
  01:30
  Ontdekken

Tip

Geniet in de prachtige distilleerderij van Biercée van het mooie, gezellige terras van de Grange des Belges met zijn gastronomische keuken en een uitgebreid assortiment ter plaatse gedistilleerde dranken.

Ontdekken
Distillerie de Biercée 34