Recreatie en Uitgaan

Charlerooms

Vergeet niet om uw activiteiten tevoren te reserveren!

Charlerooms

Beschrijving

Charlerooms biedt een unieke teamervaring in een speelruimte met twee verschillende werelden: "Maître Hembise" en het nieuwe raadsel "Het Anspach-proces" om raadsels op te lossen in een advocatenkantoor, "Kalikazan" om te dwalen door diepe en donkere natuur om de wereld te redden.

Het ontsnappingsspel in Charleroi heeft als doel het mysterie binnen een uur op te lossen. Deelnemers stappen in een grootschalig ontsnappingsspel, een onderdompelingservaring die bedoeld is om volop plezier te beleven.


Adressen:

"Maître Hembise" - Quai Arthur Rimbaud 15 - 6000 Charleroi

"Kalikazan" - Galerie Bernard 18 in Charleroi


Het is ook...

Op maat gemaakte activiteiten

Particulieren of bedrijven zijn vaak op zoek naar een originele activiteit of een speciale locatie om een evenement te markeren. Charlerooms en onze escape games (Le Village, la 6karavane, Back to the Cube...) zijn beschikbaar voor mensen die een teambuilding willen organiseren of een privé-evenement willen vieren, zoals een vrijgezellenfeest of verjaardag. Onze escape rooms kunnen worden geprivatiseerd met een op maat gemaakte service.

Voor meer informatie of om te reserveren is de telefonische klantenservice van het Escape game Charlerooms beschikbaar van maandag tot en met zondag, van 10.00 tot 20.00 uur.

Talen van het bezoek

  • Engels

  • Frans

  • Nederlands

Voor groepen

Talen van het bezoek

  • Frans