Paardrijtocht in Le Pays des Lacs

6 Du Bois de Sautour aux portes de l Ardenne

description

Van bosrijke en landelijke gebieden met rivieren en beken tot gebieden met een grote biodiversiteit. Kom met je paard naar Le Pays des Lacs, alleen of in groep, voor 1 dag tot 7 dagen naar keuze. Je kunt rekenen op onvergetelijke momenten midden in de natuur! Een geheel van routes over een gebied van meer dan 100.000 hectare, met accommodaties en ruiterstops.

Video

Paardrijtocht in Le Pays des Lacs

Om de video te kunnen bekijken, moet u cookies aanvaarden

Mijn voorkeuren wijzigen

Activités liées

Download onze brochure
Cover NL

Download onze brochure

 • 1 Au fil des Lacs de l Eau d Heure

  Waterpret

  Op de aantrekkelijke locatie van de meren van l'Eau d'Heure is amusement gegarandeerd. Deze parel van het Waalse toerisme biedt tal van water-, recreatieve en sportieve activiteiten.

  See more
 • 2 A la lisière de la Forêt de Senzeille

  Een steengroeve midden in het bos

  Een uitnodiging om te gaan dagdromen in het weelderige bos van Senzeille. Langs de oude steengroeve van Beauchâteau, een wonderlijk stuk Waals erfgoed met bijzondere geologische en biologische kenmerken.

  See more
 • 3 La Vallée de l Hermeton

  Landelijke panorama's

  Een ontspannende rit rond de Hermeton naar het aangename dorpje Sart-en-Fagne. Het pittoreske dorpje Romerée onthult de charme en de rust van zijn landelijke omgeving.

  See more
 • 4 De la Fagne namuroise à Doische

  In de sporen van onze voorouders

  Een echte kennismaking met de flora en fauna van het natuurreservaat Coupu Tienne. Beleef in Treignes een leuke en leerzame reis terug in de tijd om meer te leren over het leven van onze voorouders.

  See more
 • 7 Une histoire deau

  Langs het water

  Een sfeer van welzijn langs charmante waterpartijen zoals de Fond des Chénaux, de beek de Nouée, het natuurreservaat Fond de Noye of de vijvers “du Grenadier”.

  See more
 • 9 La Traversée de l Eau Noire

  In het hart van de Eau Noire

  Een betoverend schouwspel in de vallei van de Eau Noire, waar de authenticiteit van aantrekkelijk landelijk erfgoed wordt gecombineerd met een weelderig bosmassief, uitzonderlijke landschappen en een rijkdom aan leven.

  See more
 • 11 En terres chimaciennes

  Erfgoed en natuur

  Breng een bezoek aan Chimay met zijn prinselijke stad en het majestueuze kasteel van de Caraman. De natuur bij het meer van Virelles zal je verbazen met haar rijke, weelderige vegetatie en de talrijke vogels.

  See more