Grote doorsteek door het woud van het Land van Chimay

Une

description

Dit Grote Routepad van ongeveer 235 km zal u zeker verleiden, of u nu iets zoekt voor een enkele dag of een lang weekend. Geniet van de grote verscheidenheid aan landschappen: landelijke dorpjes, het wallenlandschap met weiden en valleien, kalkbodems met een uitzonderlijke biodiversiteit, vijvers, meren, rivieren en nog veel meer. Tussen natuur en avontuur, en als u zin heeft, onderbreekt u uw verblijf met een nacht in een bivakzone onder de sterrenhemel!

Video

Onderdompeling in het bos

Om de video te kunnen bekijken, moet u cookies aanvaarden

Mijn voorkeuren wijzigen

Activités liées

Download onze kaart
Image1

Download onze kaart

 • Vignette 1

  Een groene en weelderige vegetatie

  Overvloedige vegetatie en een aaneenschakeling van vijvers en meren, het uitgestrekte bos geeft een gevoel van complete rust. De stad Chimay verleidt met zijn bijzondere erfgoed en gastronomische pareltjes.

  See more
 • Vignette 2

  Tussen wallenlandschap en steengroeven

  De charmante dorpjes Sivry, Rance en Sautin zijn omgeven door prachtige landbouwgronden, vijvers en oude steengroeven.

  See more
 • Vignette 3

  Een indrukwekkende fauna en flora

  Het meer van Virelles is een betoverende plek met zijn rijke biodiversiteit, zijn vogels, waaronder een ooievaarspaar die in het wild kunnen worden geobserveerd. Prachtig erfgoed in Lompret met zijn indrukwekkende bomen.

  See more
 • Vignette 4

  Natuurlijke omgevingen met duidelijke reliëfs

  De Fondry des Chiens is een ongewone bezienswaardigheid met zijn natuurlijke kloof van 20 meter diep en een ongelooflijke biodiversiteit. De vallei van Viroin en zijn grasvlakten zijn fascinerend.

  See more
 • Vignette 5

  Dorpen met een rijke geschiedenis

  Het dorp Dourbes dat wordt gedomineerd door de ruïnes van het Kasteel van Haute Roche, is met zijn rustieke rust een betoverende plek. In de dorpen van Philippeville vindt u tal van landschappen die zo mooi zijn dat ze op een ansichtkaart zouden kunnen staan.

  See more
 • Vignette 6

  Dorpen met een onmiskenbare charme

  In de vallei van Hermeton bieden landweggetjes en bospaden mooie schaduwrijke plekjes. In Soulme zal de authentieke charme van de traditionele bouw van de woningen u doen opkijken.

  See more
 • VIC09231

  De schoonheid van boslandschappen

  Wandel langs prachtige waterpartijen in Couvin die een vredige en verfrissende sfeer creëren. Bewonder de magische kleuren van de boslandschappen !

  See more