Le Mistral

Beschrijving

Cathy en Jean-Pierre (vroegere zaakvoerders van restaurant La Brise te Charleroi) en hun drie zonen Maxime, Romain en Antoine heten u hartelijk welkom in Le Mistral. Hier kunt u genieten van Franse keuken, fondue, raclette en andere specialiteiten die uniek zijn voor de streek. De traditionele gerechten van de familiekeuken worden geserveerd in een aangenaam kader met een gezellige sfeer. Met een kaart vol variatie, menu’s die worden maandelijks vernieuwd en een uitgebreid wijnaanbod kunt u rekenen op een kwaliteitsvolle maaltijd voor een zacht prijsje. Ontdek ook de salades en de menu’s voor ‘s middags en ‘s avonds. De twee prachtige zalen bieden plaats voor 90 personen en bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op het terras.

  • Restaurant

Tarieven

Bourguignonne fondue en savoyaardse raclette: 18€ per pers. - Geserveerd van minimaal 2 personen. Op reservatie!

Betalingswijze

  • Bancontact/Mistercash

  • Creditcard

  • In contanten

Openingstijden

Regels Covid-19: reserveren per telefoon

Het hele jaar, van dinsdag tot woensdag en van vrijdag tot zondag: van 11u30 tot 14u30 en van 18u00 tot 21u30

11/11: van 11u30 tot 14u30 en van 18u tot 21u30

Gesloten op maandag en donderdag behalve feestdagen

Gesproken talen

  • Frans

Diensten en uitrusting

  • Terras

Voor groepen

Vanaf 2 personen

Tarieven

Driegangenmenu vanaf 18€

Onthaalcapaciteit

  • Aantal zalen2