1000 Bornes
à vélo

Ons fietsknooppuntennetwerk is voorzien van egale goed berijdbare paden, heeft een omvang van meer dan 1150 km en is geschikt voor ATB’s.

1000 Bornes à vélo

Het parcours is goed onderhouden en maakt grotendeels gebruik van RAVeL-routes, wegen voor traag verkeer en wegen waar weinig gemotoriseerd verkeer langskomt zodat een zekere mate van veiligheid kan worden gewaarborgd. Dit groene authentieke gebied is goed bewaard gebleven en is zeer geschikt voor recreatie in de open lucht. De plattelandsweggetjes en bospaden bieden her en der uitkijkpunten met een uitzicht dat zo op een ansichtkaart kan.

1000 Bornes à vélo

Onze prachtige routes nemen u mee op ontdekkingstocht door onze mooie streek: golvende landschappen, indrukwekkende gebouwen, musea, uitgestrekte natuurgebieden, rustieke dorpjes, recreatievoorzieningen en wateractiviteiten, gemarkeerde wandelingen, streekproducten, enzovoort.

Ontdek onze parcours

Hoe volgt u ons knooppuntennetwerk ?

Hoe volgt u ons knooppuntennetwerk ?

Het knooppuntennetwerk is een net van routesegmenten van tussen de 3 en 8 km lang tussen twee genummerde kruispunten. U kiest een route en volgt deze op het bord met het knooppuntennetwerk waarop het nummer van de kruising staat en de mogelijke richtingen naar verdere nummers.

Tussen 2 knooppunten staan regelmatig bordjes met de gekozen richting erop vermeld.

Ontdek ons knooppuntennetwerk

Om de video te kunnen bekijken, moet u cookies aanvaarden

Mijn voorkeuren wijzigen

Met het oog op een goed functionerend netwerk verzoeken wij u defecten aan bordjes, problemen met de begaanbaarheid of veiligheid te melden via ons online formulier.

Stel uw eigen parcours samen met behulp van een of meerdere planners naar keuze