De Lussen rond de Meren

Vignette 4

description

Door middel van 5 lussen variërend van 46 tot 163 km trekt u langs rivieren, meren, velden en bossen, in uw eigen tempo op zoek naar het rijke middeleeuwse erfgoed van deze uiteenlopende landschappen. Lussen van 1 tot 5 dagen naar keuze en geschikt voor alle niveaus. Om er even helemaal uit te zijn en door mooie natuurgebieden te trekken die uitnodigen tot loslaten en een bron zullen zijn voor mooie herinneringen!

Video

De lussen rond de Meren

Om de video te kunnen bekijken, moet u cookies aanvaarden

Mijn voorkeuren wijzigen

Activités liées

Download onze brochure
Cover NL

Download onze brochure

 • Vignette 1

  Het water op

  De charme van de waterpartijen in combinatie met recreatieve activiteiten blijkt altijd weer een succes bij de meren van l’Eau d’Heure. Beaumont, de stad van de macarons, houdt de legenden over Karel V springlevend.

  See more
 • Collégiale Saint Ursmer de Lobbes 1

  Kastelen en forten

  De rustieke vallei van de Hoge Samber betovert met zijn landschappen die zo van een prentbriefkaart lijken te zijn afgestapt. Het erfgoed van de middeleeuwse centra van Thuin, Lobbes en Beaumont ademen een romantische sfeer.

  See more
 • Vignette 3

  Sport en ontspanning

  Het meer van ValJoly en de meren van l’Eau d’Heure bieden een uitgebreid palet aan sportieve activiteiten. U bent er echt even tussen uit met een moment van pure wellness of een overnachting in een bijzonder verblijf.

  See more
 • Vignette 4

  Op het ritme van de natuur

  Een volledige onderdompeling in de natuur van de streek met haar coulisselandschappen, eeuwenoude bossen, bloeiende boomgaarden en kronkelende rivieren. Een eetpauze waarin wordt geproefd van de lokale producten van het Prinsdom Chimay.

  See more